Reteta postata pe: 22 mai 2008
Ingrediente
lasagne 500 g, ceapa, ardei iute, morcov, telina, carne de vita tocata 250 g, rosii 5 buc, sare, piper, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-o cratita cu ulei se pun un ardei iute, o ceapa, un morcov, telina, taiate marunt si se prajesc putin.dupa care se adauga o cana cu apa. Se lasa sa fiarba putin , se adauga carnea, rosiile curatate si tocate, sare , piper si cimbru. Se fierb lasagnele al dente, se strecoara, se trec sub jet de apa rece , se ruleaza si se aseaza pe un platou, apoi se condimenteaza cu sosul preparat si cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "lasagne cu carne de vita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Blatul:
Drojdia o amestecam cu zaharul pana se divolza.
Apa minerala o incalzim putin cat sa fie
4 voturi
4 comentarii
1h 10 min
Se amesteca laptele caldut cu drojdia,faina,zaharul si putina sare. Se framanta bine adaugand treptat
46 voturi
6 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate