Intr-o cratita cu ulei se pun un ardei iute, o ceapa, un morcov, telina, taiate marunt si se prajesc putin.dupa care se adauga o cana cu apa. Se lasa sa fiarba putin , se adauga carnea, rosiile curatate si tocate, sare , piper si cimbru. Se fierb lasagnele al dente, se strecoara, se trec sub jet de apa rece , se ruleaza si se aseaza pe un platou, apoi se condimenteaza cu sosul preparat si cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii