Se incinge uleiul si se prajeste ceapa la foc moderat, pana se inmoaie;
Se prajeste carnea fara sa se rumeneasca, impreuna cu ceapa, adaugandu-se sare si piper dupa gust;
Amestecul se ia de pe foc si se pune deoparte;
Se fierb pastele, dar nu mai mult de 8 minute;
Se zdrobesc rosiile intr-o tigaie cu putin ulei si se amesteca cu ardeii taiati marunt;
Se obtine un sos omogen ce se lasa la racorit;
Se aduce laptele aproape de fierbere si se topeste untul;
Se amesteca cu faina usor, pentru a nu face cocoloase;
Se adauga sare si piper dupa gust si se ia de pe foc;
Se adauga branza, amestecandu-se pana se topeste si omogenizeaza;
Se acopera si se pune deoparte;
Se unge un vas de 2 l putin adanc si se aranjeaza pe fundul vasului 1/4 din lasagne;
Se pune deasupra 1/2 din carne, un alt strat de lasagne si se acopera cu o parte din sosul bechamel;
Se pune sosul de rosii si un alt strat de lasagne acoperindu-se cu sosul bechamel;
Dupa ultimul strat de carne, lasagne si restul de sos bechamel, se presara parmezanul ras;
Dupa 20 minute de coacere la cuptor se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii