Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca marunt, se adauga peste carne, se condimenteaza, se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cind sosul este aproape fiert se adauga busuiocul. In acest timp se prepara sosul bechamel din doua linnguri de unt, faina, lapte. Se condimenteaza cu sare si piper. Foile de lasagne se oparesc in apa fiarta citeva minute - 2-3. Se asaza intr-o tava mai mica unsa cu unt un strat de foi, se pune un strat de sos de carne, un strat de sos bechamel si se continua astfel pina se pun 4-5 straturi de foi. Deasupra se pune un strat de sos bechamel peste care se presara cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii