Mai intii gatim carnea. Carnea o feliem in lung si punem sare si piper dupa gust. Taiem in lung si ceapa, morcovul il dam prin rozatoare.
Jumatate din unt si cam 30 ml de ulei punem in tigaie la foc si prajim ciapa dar nu pana la sfirsit, aproape sa fie gata adaugam si gaina, o prajim si apoi punem si morcovul si mai lasam la foc 5 minute. Adaugam apoi porumbul si champinioanele, punem sare si piper dupa gust si lasam sa se inabuse bine.
Pregatim apoi si sosul de bechamell, punem laptele si pachetele cu sos intr-o cratita si amestecam bine pina se va dizolva, apoi o punem la foc mediu amestecind continuu pina se va ingrosa amestecul.
Acum asezam intr-un list uns cu untul ramas. Se aseaza totul in rinduri:
1. Putin sos de bechamell,
2 listuri de lasania,
3 carnea
4 mozzarela,
5 sos de bechamell
Continuam tot asa in rinduri. La urma presaram cu mozzarela si punem la cuptor, cuptorul sa fie la 180 - 200 grade si lasam cam 30 min.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii