autor:

mariana

» » Paste si pizza

Lasania

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
400 g carne de gaina, 200 g porumb, 200 g champinioane, 2 cepe mari, 1 morcov, 500 g mozzarela, 1 pachet lasania 300 g, 2 l lapte, 2 pachete sos de beshamell de la Maggi, 50 g unt, ulei, sare si piper alb dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

47 voturi

Mod de preparare

Mai intii gatim carnea. Carnea o feliem in lung si punem sare si piper dupa gust. Taiem in lung si ceapa, morcovul il dam prin rozatoare.

Jumatate din unt si cam 30 ml de ulei punem in tigaie la foc si prajim ciapa dar nu pana la sfirsit, aproape sa fie gata adaugam si gaina, o prajim si apoi punem si morcovul si mai lasam la foc 5 minute. Adaugam apoi porumbul si champinioanele, punem sare si piper dupa gust si lasam sa se inabuse bine.

Pregatim apoi si sosul de bechamell, punem laptele si pachetele cu sos intr-o cratita si amestecam bine pina se va dizolva, apoi o punem la foc mediu amestecind continuu pina se va ingrosa amestecul.

Acum asezam intr-un list uns cu untul ramas. Se aseaza totul in rinduri:



1. Putin sos de bechamell,

2 listuri de lasania,

3 carnea

4 mozzarela,

5 sos de bechamell



Continuam tot asa in rinduri. La urma presaram cu mozzarela si punem la cuptor, cuptorul sa fie la 180 - 200 grade si lasam cam 30 min.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasania" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Se fierb spaghetele.Intre timp caliti ceapa taiata marunt si apoi adugati si carnea.Dupa ce s-a facut

13 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Sosul ragu Legumele se taie marunt si se calesc in jumatate cescuta ulei pana se inmoaie,apoi se

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Super buna !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    ce buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Bine mai arata !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      O bunatate.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Super !

    • Fara foto

      clara marinescu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      buna de tot

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Buna tare.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      si eu fac ,fara ciuperci,morcov...imi place mult si reteta ta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Bun,bun,bun

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte buna reteta. Alice, multumim pt reteta de bechamel.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Pentru cei ce nu stiu cum se face bechamelul.----500 ml lapte......,2 linguri cu amidon de porumb sau faina,-----nucsoara,--delikat(cit iei in 3 degete),si--( 2 linguri cu ulei daca e cu faina).si incepem.daca este cu amidon: ,oprim 1/2 pahar cu lapte unde dizolvam amidonul.punem laptele la fiert adaugam delikat si nucsoara si amidonul,lasam la fiert 9-10 minute invirtind mereu...................daca este cu faina ,punem 2 linguri cu ulei intr-o craticioara adaugam faina (exact ca la ciulama)si adaugam putin cite putin laptele invirtind mereu pentru a nu se lipi,adaugam nucsoara si delicat,fierbem 10 minute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Bun,bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      Oanaeste (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Am facut varianta fara ciuperci. Excelenta!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      foarte buna,dar fara ciuperci,ca sunt alergic.incorecta denumirea.totusi felicitari.

    • Fara foto

      Cely , 04 octombrie 2009

      Un deliciu.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Iar ciuperci?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

47 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de gaina
  • 200 g porumb
  • 200 g champinioane
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 500 g mozzarela
  • 1 pachet lasania 300 g
  • 2 l lapte
  • 2 pachete sos de beshamell de la Maggi
  • 50 g unt
  • ulei
  • sare si piper alb dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Super buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos