autor:

joly-gina

» » Aperitive

salata de ficatei

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
250g ficatei de pui, un cartof, 2 buchetele de brocoli, maioneza, sare, piper, 3-4 castraveti acri, o canuta de vin alb, o lingurita de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

se sapala ficatei si se pun intr-o tigaie cu o lingura de ulei
dupa un minut se pune canuta de vin si o lingurita de zahar
carofi se calesc si ei si cu brocoli pana se inmoaie
se toaca castraveti acri
se amesteca cu ficatei ,cartofi,brocoli maioneza si se condimenteaza dupa gust,pute-ti pune si ciupercute
pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Eu am o intrebare-salata se maninca calduta sau cind e rece?Se poate pregati inainte sau inainte de mincare.?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoasa! E inedita pt mine, nu am gatit niciodata. Fac ficatei pane, sau ficatei cu mamaliga.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Sunt de acord cu Costy1969!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      interesanta reteta,chiar daca nu sunt descrise operatiunile cum trebuie si nu sunt respectati timpii de preparare la anumite ingrediente.oricum felicitari pentru reteta.am salvat-o si am sa o prepar,bineinteles cu mici modificari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 250g ficatei de pui
  • un cartof
  • 2 buchetele de brocoli
  • maioneza
  • sare
  • piper
  • 3-4 castraveti acri
  • o canuta de vin alb
  • o lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Eu am o intrebare-salata se maninca calduta sau cind e rece?Se poate pregati inainte sau inainte de mincare.?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
ciuperci umplute