Se fierb organele in apa cu sare, dupa aceea se dau prin masina de tocat, dar doar dupa ce s-au racit. Separat, se fiebe capul de porc (un sfert din el) pana ce carnea se desface de pe os (se pun sare in apa in care fiebe). Carnea de la porc se da prin masina de tocat. Carnea aceasta se amesteca cu restul, la care se adauga cimbru, usturoi pisat, sare si boia. Se framanta un pic.
Se pune matul la palnia de la masina de tocat si se umple. Carnea se pune in masina de tocat (fara cutitele masinii) dupa se umple usor-usor intestinul de porc.
Matul se leaga la cele doua capete, se face pur si simplu nod (nu am folosit ata). Cand ati terminat de umplut intestinul sibtire al porcului, acesta se pune intr-un vas cu apa cat sa-l acopere si se lasa la fiert un sfert de ora. Dupa ce s-a racit, se presara boia si se da la rece.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii