Legume chinezesti cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 piept de pui
  • 1-2 rosii
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano.

Mod de preparare

Se taie morcovii spaghetti, ceapa patrate mai mari, la fel si ardeii. Ciupercile se scurg de zeama, pieptul se taie fisii, rosiile cuburi. Se calesc pe rand (dar nu ca sa devina foarte moi)ca sa nu se faca piure. Se toarna intr-un vas de yena sau castron si peste ele se pun condimentele si sosul de soia amestecandu-se usor. Este delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise