autor:

Anonim

» » Fripturi

Legume cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ficat de porc, ulei, cartofi, mazare, ciuperci, faina, vin alb, piper ,sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa fiarta, sare si piper. Se fierbe totul cca 30 min., iar la sfarsit se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

6 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi

Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri. Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai,

16 voturi    25 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ficat de porc
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • ciuperci
  • faina
  • vin alb
  • piper ,sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui la cuptor