autor:

Anonim

» » Aperitive

Legume cu cotlet de porc si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
Legume cu cotlet de porc si ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa fiarta, sare si piper. Se fierbe totul cca 30 min., iar la sfarsit se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu cotlet de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Strudel oriental Lucica

Strudel oriental Lucica

Caisele taiate cubulete se amesteca intr-un bol,cu sucul de portocale.Carnea se prajeste in ulei,pana

19 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Suberec dietetic

Suberec dietetic

Framanta un aluat din apa calda, sare, zahar adaugandu-se treptat faina si se framanta foarte

30 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta taraneasca cu carne de porc