autor:

Anonim

» » Fripturi

Legume cu cotlet de porc si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ficat de porc, ulei, cartofi, mazare, ciuperci, faina, vin alb, piper ,sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa fiarta, sare si piper. Se fierbe totul cca 30 min., iar la sfarsit se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu cotlet de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931

Miel la tava, reteta din 1931

Partea dinapoi a mielului,curatita si spalata se pune la tava cu sarea trebuincioasa cu putina apa,unt

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Se spala puiul, se introduce in punga Knorr impreuna cu ceapa taiata cubulete, 4-5 catei de usturoi,

5 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ficat de porc
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • ciuperci
  • faina
  • vin alb
  • piper ,sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Iepure la tava