autor:

meryln116

» » Retete vegetariene

Legume cu paste la cuptor

Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
500gr paste, 1 dovlecel, 2morcovi, 1 radacina patrunjel + Frunze, 1 telina medie + Frunze, 1 ardei gras, 1 ardei iute, 1 ceapa medie, 150gr unt, 100 gr cascaval, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Fierbem pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele si cascavalul pe razatoare si tocam frunzele. Intr-o tigaie pune 50gr unt la topit, adaugam legumele si frunzele, sare , piper si dinstuim totul 15’, la foc mic.
Tapetam cu 50gr unt, un vas de yena, punem jumatate din cascavalul ras, adaugam un strat de legume, unul de paste si continuam astfel incat ultimul strat sa fie de paste. Deasupra punem cascavalul ras si untul ramas. Dam totul la cuptor pentru 20’. Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Cus-cusul se caleste putin intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, pana ce devine rumen. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Curatam dovlecelul si il taiem bucati mai maricele, ciupercile le spalam si le feliem. Morcovul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • meryln116

    meryln116 (Chef de cuisine) , 10 februarie 2012

    Multumesc pentru sfat Marian, am sa incerc si asa cum imi sugerezi tu ! o zi frumoasa!

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 09 februarie 2012

    cred ca sunt f bune. in loc sa clatesti pastele dupa fierbere, incearca sa pui o lingurita de ulei in apa in care fierb. in felul asta nu se vor mai lipi, nu mai au nevoie de clatire si elimini riscul ca ele sa se intareasca sub jetul de apa rece.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500gr paste
  • 1 dovlecel
  • 2morcovi
  • 1 radacina patrunjel + Frunze
  • 1 telina medie + Frunze
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa medie
  • 150gr unt
  • 100 gr cascaval
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de meryln116
Prajitura cu visine&cirese

Prajitura cu visine&cirese

Se spala fructele si li se scot samburii dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intrun

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Conopida gustoasa

Conopida gustoasa

In boluri diferite, se rade telemeaua si cascavalul. Se pregateste un amestec din : ouale batue,

46 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

meryln116 (Chef de cuisine)

Multumesc pentru sfat Marian, am sa incerc si asa cum imi sugerezi tu ! o zi frumoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole Batuta