Se curata cartofii si dovleceii, se taie rondele foarte subtiri care se calesc cateva minute in ulei, se scot si se lasa deoparte.Se dau rosiile prin razatoare, ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Se dezoseaza pieptul de pui , se taie cubulete, se taie marunt mararul, si se adauga peste ceapa calita si se rumenesc impreuna.Se aseaza apoi intr-o tava rondelele de dovlecei si cartofii, rosiile date prin razatoare, toata mazarea si la urma pieptul de pui cu ceapa.Se bat ouale cu smantana, sare si piper dupa gust si se adauga in tava peste legume si carne.Se da mancarea la cuptor pentru 50 -60 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii