Se curata legumele si se taie ardeii in fasii, ceapa in cerculete, rosiile si dovleceii in felii subtiri, iar cartofii in cubulete.
Se spala si se toaca patrunjelul.
Se unge o tava cu putin ulei si se adauga legumele apoi se presara foarte putin ulei, sarea si patrunjelul.
Se tin la cuptor ~1-2 ore pana cand se rumenesc si se fragezesc cartofii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii