Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot fi lasati intregi si pusi pe gratar. Cand sunt gata se aseaza pe un platou cu foi de salata verde.
Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Intr-o cratita care poate frige fara ulei, se pun feliile de piept. Se frig pe ambele parti si se scot si ele pe platou. Peste ce a lasat pieptul de pui in cratita se stoarce o lamaie, se pune usturoiul pisat, smanatana desfacuta cu apa rece si se da un clocot. Se codimenteaza cu putina sare si piper si se ia de pe foc, dupa care se pune si bucuiocul si se amesteca. Se serveste totul cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii