autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume Mexicane sotate

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2012

Ingrediente
250 gr legume Mexicane, 2-3 linguri ulei de masline, 50 ml vin alb, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Este simplu de facut, se calesc putin in uleiul de masline, cca 2-3 min apoi se toarna vinul si putina apa (50 ml). Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pana ce scade vinul.
Se servesc ca garnitura langa fripturica dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume Mexicane sotate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Se fierbe fasolea in apa cu sare schimband de 3 ori apa. Trebuie capac sau sistemul Doubletta cum

3 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 28 februarie 2012

    Excelenta garnitura!*****

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 gr legume Mexicane
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
mihai

mihai (Chef de cuisine)

Excelenta garnitura!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ardei copti cu rosii