Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca
Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam spalam si taiem cartofii. Curatam si taiem ceapa. Punem ulei in cratita si lasam 2 minute adaugam ceapa taiata marunt, adaugam, vinul si morcovii, amestecam usor. Punem carnea, cartofii, frunzele de telina si apa si lasam sa fiarba bine. Amestecam zeama de lamaie cu mustar si adaugam peste supa inainte sa o luam de pe foc cu 10 minute. Pofta buna!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii