autor:

strumfii bucatari

» » Borsuri si Ciorbe

Lemonato supa vitel

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 14 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 14 mai 2016

Ingrediente
1 kg carne de vita, 2 cepe / 4 cepe verzi, 2 morcovi ( eu azi am facut fara morcov, dar reteta include si morcov), 6-8 cartofi, Zeama de la 4 lamai, 1 pahar vin rosu, Cateva frunze telina, 2 linguri mustar, Sare, Piper, 4 linguri ulei, Apa

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca

Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam spalam si taiem cartofii. Curatam si taiem ceapa. Punem ulei in cratita si lasam 2 minute adaugam ceapa taiata marunt, adaugam, vinul si morcovii, amestecam usor. Punem carnea, cartofii, frunzele de telina si apa si lasam sa fiarba bine. Amestecam zeama de lamaie cu mustar si adaugam peste supa inainte sa o luam de pe foc cu 10 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lemonato supa vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors din ciuperci pleurotus

Bors din ciuperci pleurotus

Ciupercile spalate se taie felii subtiri. Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga. Morcovii

6 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu becon si fasole rosii

Bors cu becon si fasole rosii

Punem 3l. de apa intr-o cratita la fiert cit apa se va fierbe pregatim legumele, taiem beconul in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 2 cepe / 4 cepe verzi
  • 2 morcovi ( eu azi am facut fara morcov
  • dar reteta include si morcov)
  • 6-8 cartofi
  • Zeama de la 4 lamai
  • 1 pahar vin rosu
  • Cateva frunze telina
  • 2 linguri mustar
  • Sare
  • Piper
  • 4 linguri ulei
  • Apa

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pastai