Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 5 l care se va astupa ermetic si se va scutura la fiecare 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa iar siropul rezultat se lasa sa fiarba si sa dea in 2-3 clocote. Cand s-a racit se amesteca cu laptele nefiert, cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, pentru a se amesteca bine. Se lasa sticla nemiscata timp de 4 zile pentru ca laptele, prin coagularea lui, sa incorporeze toate impuritatile.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii