Se taie granatele si se scot simburii fara partile albe dintre ele.Ca sa fie mai usor se ia jumatate de granata deasupra unei farfuri adinci si se bate cu o lingura pina cind simburii cad.Se introduc intr-un borcan mare de sticla se adauga alcooulul si se inchide ermetic.Se pastreza intru-n loc intunecos si racoros timp de o luna ca sa se macereze.Dupa o luna se pune apa cu zaharul la fiert pina devine un sirop gros.Lichidul de granate vine strecurat in 2pinze de tifon care vin puse peste vas.Se amesteca lichidul macerat dupa strecurare cu siropul si il putem pune in sticle curate care se inchid ermetic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii