autor:

Alexgirl

» » Mancaruri cu carne

Limba de porc cu masline in sos tomat

Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
Jumatate de kilogram de limba de porc, Cateva Masline, 1 Ceapa, Sos tomat, Condimente dupa gust, Apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba) si se taie cubulete mici.
Impreuna cu ceapa si maslinele se pune din nou la fiert dar foarte putina apa....poate o ceasca doua, dupa ce a mai fiert putin se pune sosul tomat si condimente. Pofta buna!

P.S. Sa nu puneti prea multe masline ca o sa aiba gust numai de masline. De preferabil puneti doar sare si poate piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu masline in sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o

4 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Porc cu legume in stil chinezesc

Porc cu legume in stil chinezesc

Pasul 1: Taiem carnea de porc in fasii de 0,5 cm, iar apoi bucatile obtinute le taiem in fasii tot

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Bunaciune!!!Sa incerci daca doresti sa pui niste vin alb la final,ii da un gust super

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    Si noua ne place la nebunie limba cu masline,este o bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicioasa mancarica.Felicitari!

    • Fara foto

      Liliana Barbu (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Alexgirl, "limba cu masline" este specialitatea sotului meu.El face sosul un pic mai deosebit.Caleste ceapa, tocata marunt, cu telina radacina, data la razatoarea cea mai mica.Apoi adauga o lingurita de faina, stinge cu zeama in care a fiert limba, apoi strecoara sosul in alta cratita.Adauga limba, fiarta si feliata,maslinele (date intru-un clocot, separat, pentru a iesi sarea), un paharel de vin, sare dupa gust si mai lasa sa dea in cateva clocote. Este delicios!Merge cu piure de cartofi si salata.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Bravo, Alexgirl!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • Jumatate de kilogram de limba de porc
  • Cateva Masline
  • 1 Ceapa
  • Sos tomat
  • Condimente dupa gust
  • Apa

Raporteaza reteta

Retete
de Alexgirl
Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa

32 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Bunaciune!!!Sa incerci daca doresti sa pui niste vin alb la final,ii da un gust super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pastai cu muschi de porc
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania