autor:

Alexgirl

» » Mancaruri cu carne

Limba de porc cu masline in sos tomat

Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
Jumatate de kilogram de limba de porc, Cateva Masline, 1 Ceapa, Sos tomat, Condimente dupa gust, Apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba) si se taie cubulete mici.
Impreuna cu ceapa si maslinele se pune din nou la fiert dar foarte putina apa....poate o ceasca doua, dupa ce a mai fiert putin se pune sosul tomat si condimente. Pofta buna!

P.S. Sa nu puneti prea multe masline ca o sa aiba gust numai de masline. De preferabil puneti doar sare si poate piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu masline in sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Se amesteca componentele de la marinata . Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un

6 voturi    1 comentariu
5h
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Bunaciune!!!Sa incerci daca doresti sa pui niste vin alb la final,ii da un gust super

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    Si noua ne place la nebunie limba cu masline,este o bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicioasa mancarica.Felicitari!

    • Fara foto

      Liliana Barbu (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Alexgirl, "limba cu masline" este specialitatea sotului meu.El face sosul un pic mai deosebit.Caleste ceapa, tocata marunt, cu telina radacina, data la razatoarea cea mai mica.Apoi adauga o lingurita de faina, stinge cu zeama in care a fiert limba, apoi strecoara sosul in alta cratita.Adauga limba, fiarta si feliata,maslinele (date intru-un clocot, separat, pentru a iesi sarea), un paharel de vin, sare dupa gust si mai lasa sa dea in cateva clocote. Este delicios!Merge cu piure de cartofi si salata.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Bravo, Alexgirl!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • Jumatate de kilogram de limba de porc
  • Cateva Masline
  • 1 Ceapa
  • Sos tomat
  • Condimente dupa gust
  • Apa

Raporteaza reteta

Retete
de Alexgirl
Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa

32 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Bunaciune!!!Sa incerci daca doresti sa pui niste vin alb la final,ii da un gust super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei cu tărhană