1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe.
2. Se spumeaza bine. Se fierbe aproximativ 20 minute. Se lasa sa se raceasca in zeama in care a fiert.
3. Se curata limba de pielite si se portioneaza.
4. Se pune uleiul intr-un vas, se incinge si se adauga ceapa si prazul taiate marunt.
5. Se lasa pana se inmoaie.
6. Se adauga limba taiata si se mai lasa 5 minute.
7. Se completeaza cu zeama de la fiert limba si se lasa la foc mic 20 minute.Se adauga usturoiul taiat feliute.
8. Se adauga apoi castravetii murati taiati pe lungime si se mai fierbe 5 minute.
9. Se ia de pe foc si se adauga smantana amestecand bine.
10. Se aseaza iar pe foc, se aduce la fierbere, se potriveste cu sare si piper.
11. Cand oprim focul adaugam patrunjelul verde taiat marunt.
12. Se serveste alaturi de mamaliguta, sau de cartofi natur, sau cu orice alta garnitura doriti.
Pofta buna!
Se poate folosi cu succes si limba de vita.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii