Limonada cu pepene rosu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Limonada cu pepene rosu

Ingrediente

  • 600g pepene rosu
  • 250 ml de zeama de lamaie
  • 250 ml sirop de menta
  • 1 litru de apa

Mod de preparare

Am dat prin blender pepenele pana am obtinut un suc, dupa care l-am strecurat printr-o sita pentru a indeparta semintele si resturile de pulpa. Sucul l-am pus intr-o carafa alaturi de zeama de lamaie si siropul de menta, le-am amestecat bine si spre la final am pus apa. Dam carafa la frigider pentru 2-3 ore.

O putem servi cu gheata si feliute de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise