autor:

» » Sucuri si compoturi de fructe

Limonada cu visine

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2014

Ingrediente
1.5 litri apa plata, 300 gr visine, 7-8 linguri zahar, 1 lamaie si 1/2

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii.
Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta din urma, se topeste.
Spalam lamaia, una o stoarcem de zeama, iar jumatatea o taiem feliute.
Adaugam visinele cu tot cu sucul sau.
Amestecam si dam peste noapte la frigider. Daca o pregatiti dimineata, spre seara o puteti bea.
A doua zi, o strecuram si servim.
Este un rasfat ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Gem de prune aromat cu scortisoara

Gem de prune aromat cu scortisoara

1. Pune prunele si batonul de scortisoara intr-o cratita mare, pe foc, impreuna cu 150 ml apa si

6 voturi    6 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Strawberry Refresher

Strawberry Refresher

Spalati bine toate ingredientele. Decojiti o jumatate de lamaie. Curatati ananasul de coaja si

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 13 iulie 2015

    Cheles Lucian, visinele le punem intregi, doar ca le scoatem samburii, in siropul ce il pregatim din apa si zahar. A doua ziua, stoarcem lichidul si aruncam visinele.

  • Cheles_Lucian

    Cheles_Lucian (Chef de cuisine) , 11 iulie 2015

    destul de neclara reteta,sa intelegem ca visinile le sfaramam?si cu pulpa si coaja ce facem?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.5 litri apa plata
  • 300 gr visine
  • 7-8 linguri zahar
  • 1 lamaie si 1/2

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Cheles Lucian, visinele le punem intregi, doar ca le scoatem samburii, in siropul ce il pregatim din apa si zahar. A doua ziua, stoarcem lichidul si aruncam visinele.

Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Limonada de pepene Limonada de pepene

Lamaile se storc bine si se amesteca cu zaharul. Separat, pepenele se amesteca la blender si se strecoara sucul, care ulterior

1 vot    0 comentarii
20 min
Bauturi
Smoothie Smoothie

Toate aceste ingrediente se pun in blender si se paseaza pana se obtine o pastă. Cine doreste, serveste cu cuburi sau cu gheata macinata.

7 voturi    0 comentarii
10h 10 min
Bauturi
Smoothie