autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Limonada cu visine

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2014

Ingrediente
1.5 litri apa plata, 300 gr visine, 7-8 linguri zahar, 1 lamaie si 1/2

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii.
Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta din urma, se topeste.
Spalam lamaia, una o stoarcem de zeama, iar jumatatea o taiem feliute.
Adaugam visinele cu tot cu sucul sau.
Amestecam si dam peste noapte la frigider. Daca o pregatiti dimineata, spre seara o puteti bea.
A doua zi, o strecuram si servim.
Este un rasfat ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Sirop natural de lavanda

Sirop natural de lavanda

Florile de lavanda cu tot cu tija, le punem intr-o sita si le trecem sub cateva jeturi de apa rece,

1 vot    0 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Smoothie in culori

Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 iulie 2015

    Cheles Lucian, visinele le punem intregi, doar ca le scoatem samburii, in siropul ce il pregatim din apa si zahar. A doua ziua, stoarcem lichidul si aruncam visinele.

  • Cheles_Lucian

    Cheles_Lucian (Chef de cuisine) , 11 iulie 2015

    destul de neclara reteta,sa intelegem ca visinile le sfaramam?si cu pulpa si coaja ce facem?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.5 litri apa plata
  • 300 gr visine
  • 7-8 linguri zahar
  • 1 lamaie si 1/2

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Cheles Lucian, visinele le punem intregi, doar ca le scoatem samburii, in siropul ce il pregatim din apa si zahar. A doua ziua, stoarcem lichidul si aruncam visinele.

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Suc de portocale