Cartofii ai curatam de piele, ai spalam si taiem bucatele*ardeiul il taiem pe jumate, ai scoatem semintele si cotorul si-l spalam*usturoiul il curatam de pielita si trecem prin apa*morcovul al curatam si pe el de piele spalam si taiem in rondele subtiri sau an bucatele mici*cirnatul de singe si chorizul le taiem in rondele* rosia o spalam si o lasam intreaga* ceapa o curatam de foi si spalam*punem toate ingredientele de mai sus intr-o oala de 5 litri .punem apa cit sa acopere bine*punem la foc mediu si cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul,paprika si sarea*lasam sa fiarbe 30 min.apoi scoatem :ardeiul,rosia si ceapa si le mixam bine dupa care le adaugam in oala.mai lasam la foc 5-10 minute si servim ,acompaniem cu o salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii