autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

linte cu ceapa si masline

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 lipie,, 3 cepe,, 100 gr masline,, 1 lingura de stafide,, ulei,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei incins. Se scurge, se asaza pe lipie impreuna cu stafidele si maslinele curate de simburi.
Lipia se inveleste in folie de aluminiu si se pune pe gratar 5-10 minute pina se patrunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "linte cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de cartofi

Mancarica de cartofi

Se curata cartofii si se taie in cuburi.Restul legumelor le curatam si le taiem marunt.Carnatul afumat

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu carnat

Cartofi la cuptor cu carnat

Cartofi se curata, se spala si se tau rondele unde apoi se condimenteaza cu sare ,putin piper si

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lear , 20 ianuarie 2018

    Lintea se mananca inainte, preparata dupa gust.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Mihaela , 08 martie 2009

    Si unde e lintea in toata povestea asta?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Lear

Lintea se mananca inainte, preparata dupa gust.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piept de pui picant cu vinete