autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Linte cu sos de legume

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg de linte, , 2 cepe, , 1 morcov, , 1 pastrnac, , 1 radacina patrunjel, , 150 ml suc de rosii, , 1 foaie de dafin, , sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Lasi lintea in apa rece cateva ore sa se inmoaie, apoi o pui la fiert in apa rece. Cureti morcovul, patrunjelul si pastarnacul, le speli si le tai fideluta. Le calesti impreuna cu ceapa tocata in ulei si putina apa(din considerente dietetice).
Adaugi sucul de rosii si lasi sa fiarba la foc mic 1/2 ora. La sfarsit adaugi boia dupa gust.
Cand lintea este fiarta, o scurgi si o pui in sosul de legume. Pui foaia de dafin, sare dupa gust, stingi focul si pui verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi

Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata

9 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta cu ceapa si usturoi

Fasole batuta cu ceapa si usturoi

palam fasolea si o punem in apa rece, de seara pana dimineata. Cand s-a facut dimineata, ne apucam

113 voturi    28 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de linte
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastrnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti