autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Linte cu sos de legume

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg de linte, , 2 cepe, , 1 morcov, , 1 pastrnac, , 1 radacina patrunjel, , 150 ml suc de rosii, , 1 foaie de dafin, , sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Lasi lintea in apa rece cateva ore sa se inmoaie, apoi o pui la fiert in apa rece. Cureti morcovul, patrunjelul si pastarnacul, le speli si le tai fideluta. Le calesti impreuna cu ceapa tocata in ulei si putina apa(din considerente dietetice).
Adaugi sucul de rosii si lasi sa fiarba la foc mic 1/2 ora. La sfarsit adaugi boia dupa gust.
Cand lintea este fiarta, o scurgi si o pui in sosul de legume. Pui foaia de dafin, sare dupa gust, stingi focul si pui verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de ciuperci cu mamaliguta

Papricas de ciuperci cu mamaliguta

Se calesc ciupercile curatate si taiate feliute in putin ulei, se adauga apa(eu am pus ~1/2l), usturoiul

9 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turn de orez

Turn de orez

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de linte
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastrnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancare de cartofi cu masline