autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Linte cu sos de legume

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg de linte, , 2 cepe, , 1 morcov, , 1 pastrnac, , 1 radacina patrunjel, , 150 ml suc de rosii, , 1 foaie de dafin, , sare, boia, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Lasi lintea in apa rece cateva ore sa se inmoaie, apoi o pui la fiert in apa rece. Cureti morcovul, patrunjelul si pastarnacul, le speli si le tai fideluta. Le calesti impreuna cu ceapa tocata in ulei si putina apa(din considerente dietetice).
Adaugi sucul de rosii si lasi sa fiarba la foc mic 1/2 ora. La sfarsit adaugi boia dupa gust.
Cand lintea este fiarta, o scurgi si o pui in sosul de legume. Pui foaia de dafin, sare dupa gust, stingi focul si pui verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu dovlecei si morcovi

Tarta cu dovlecei si morcovi

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra. Intr-un bol,

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta spiralata cu legume si mozzarella

Tarta spiralata cu legume si mozzarella

-Se face mai întâi aluatul pentru tartă: într-un castron se pune făina cernută

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de linte
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastrnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • boia
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai in sos cu usturoi