Lipie cu pere si branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 2 cepe rosii,
  • 2 pere,
  • 4 lipii rotunde mici (se gasesc la magazinele cu preparate arabesti), 6 linguri unt (amestecat cu verdeata tocata),
  • 150 g branza Roquefort (Bucegi),
  • putin cimbru proaspat,
  • piper negru.

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie rondele. Perele spalate si curatate se taie in sferturi si pe urma felii.

Se ung lipiile cu unt si se taie in doua semicercuri. Se pun peste ele feliile de para si rondelele de ceapa, se presara cu branza faramitata si frunzulitele de cimbru si piper si se aseaza cele doua jumatati de lipie una peste alta.

Se infasoara in folie de aluminiu si se prajesc pe gratar, pana ce se topeste branza, intorcandu-le de cateva ori.

Dulciuri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor