Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede.
Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de lucru presarata cu faina si se imparte in patru bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat si se aseaza umplutura de branza
Se impacheteaza ca un plic si se coace in cuptorul incalzit pana ce devin aurii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii