Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede.
Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de lucru presarata cu faina si se imparte in patru bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat si se aseaza umplutura de branza
Se impacheteaza ca un plic si se coace in cuptorul incalzit pana ce devin aurii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii