autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lucskos Kaposzta

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 varza, 700g carne de porc, 300g carne de vita (sau slanina), 1 ceapa, sare, piper, o lingura de paprika, tarhon, cimbru, marar, 2 linguri de otet, o lingura de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mic pana cand carnea e gatita pe jumatate.

In acest timp, taiati varza in felii pe care le opariti cu apa fierbinte. In alt vas, suficient de mare pentru ca cuprinde toate ingredientele, prajiti ceapa pana devine aurie. Luati vasul de pe foc si acoperiti ceapa cu un strat de varza (cam o treime din total). Sarati si adaugati jumatate din carne deasupra. Acoperiti cu inca un strat varza peste care adaugati condimentele si restul de carne. Adaugati ultimul strat de varza.

Strecurati apa de la prima fierbere si adaugati-o peste compozitia de varza cu carne. Adaugati apa daca nu e suficienta pentru a o acoperi complet si aduceti-o usor la temperatura de fierbere pe care o mentineti, la foc mic, 30 de minute. Adaugati otetul.

Amestecati smantana cu faina si turnati usor in vasul pe care il luati de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Nimic mai simplu si mai bun. Curatam cartofii ii spalam si ii taiem bucati potrivite . Ii punem

6 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu ghimbir

Friptura de porc cu ghimbir

Astfel incingeti intr-o tigaie untul impreuna cu uleiul de masline si cand e numa bun, fara a scoate

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este foarte delicios.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Pacat ca nu sunt poze.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Un deliciu

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      O reteta foarte interesanta.

    • Fara foto

      Crasovan Ruja (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Oare merge si cu varza acra in loc de cea proaspata? Nu mai punem otet in acest caz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 varza
  • 700g carne de porc
  • 300g carne de vita (sau slanina)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • o lingura de paprika
  • tarhon
  • cimbru
  • marar
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de faina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Musaca de cartofi si dovlecei