autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lucskos Kaposzta

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 varza, 700g carne de porc, 300g carne de vita (sau slanina), 1 ceapa, sare, piper, o lingura de paprika, tarhon, cimbru, marar, 2 linguri de otet, o lingura de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mic pana cand carnea e gatita pe jumatate.

In acest timp, taiati varza in felii pe care le opariti cu apa fierbinte. In alt vas, suficient de mare pentru ca cuprinde toate ingredientele, prajiti ceapa pana devine aurie. Luati vasul de pe foc si acoperiti ceapa cu un strat de varza (cam o treime din total). Sarati si adaugati jumatate din carne deasupra. Acoperiti cu inca un strat varza peste care adaugati condimentele si restul de carne. Adaugati ultimul strat de varza.

Strecurati apa de la prima fierbere si adaugati-o peste compozitia de varza cu carne. Adaugati apa daca nu e suficienta pentru a o acoperi complet si aduceti-o usor la temperatura de fierbere pe care o mentineti, la foc mic, 30 de minute. Adaugati otetul.

Amestecati smantana cu faina si turnati usor in vasul pe care il luati de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Spalam bine carnea, o asezam intr-un vas, adaugam condimentele, usturoiul verde tocat, vinul si introducem

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este foarte delicios.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Pacat ca nu sunt poze.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Un deliciu

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      O reteta foarte interesanta.

    • Fara foto

      Crasovan Ruja (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Oare merge si cu varza acra in loc de cea proaspata? Nu mai punem otet in acest caz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 varza
  • 700g carne de porc
  • 300g carne de vita (sau slanina)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • o lingura de paprika
  • tarhon
  • cimbru
  • marar
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de faina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pasare la cuptor in punga koky