autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lucskos Kaposzta

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 varza, 700g carne de porc, 300g carne de vita (sau slanina), 1 ceapa, sare, piper, o lingura de paprika, tarhon, cimbru, marar, 2 linguri de otet, o lingura de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mic pana cand carnea e gatita pe jumatate.

In acest timp, taiati varza in felii pe care le opariti cu apa fierbinte. In alt vas, suficient de mare pentru ca cuprinde toate ingredientele, prajiti ceapa pana devine aurie. Luati vasul de pe foc si acoperiti ceapa cu un strat de varza (cam o treime din total). Sarati si adaugati jumatate din carne deasupra. Acoperiti cu inca un strat varza peste care adaugati condimentele si restul de carne. Adaugati ultimul strat de varza.

Strecurati apa de la prima fierbere si adaugati-o peste compozitia de varza cu carne. Adaugati apa daca nu e suficienta pentru a o acoperi complet si aduceti-o usor la temperatura de fierbere pe care o mentineti, la foc mic, 30 de minute. Adaugati otetul.

Amestecati smantana cu faina si turnati usor in vasul pe care il luati de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma

Shaorma

Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel.

Tocanita de vitel.

Se lasa intr-o forma de yenna carnea la macerat cu o cana de vin rosu,o lingura de sos soia,sare

7 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este foarte delicios.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Pacat ca nu sunt poze.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Un deliciu

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      O reteta foarte interesanta.

    • Fara foto

      Crasovan Ruja (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Oare merge si cu varza acra in loc de cea proaspata? Nu mai punem otet in acest caz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 varza
  • 700g carne de porc
  • 300g carne de vita (sau slanina)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • o lingura de paprika
  • tarhon
  • cimbru
  • marar
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de faina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de pui
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide