autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lucskos Kaposzta

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 varza, 700g carne de porc, 300g carne de vita (sau slanina), 1 ceapa, sare, piper, o lingura de paprika, tarhon, cimbru, marar, 2 linguri de otet, o lingura de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mic pana cand carnea e gatita pe jumatate.

In acest timp, taiati varza in felii pe care le opariti cu apa fierbinte. In alt vas, suficient de mare pentru ca cuprinde toate ingredientele, prajiti ceapa pana devine aurie. Luati vasul de pe foc si acoperiti ceapa cu un strat de varza (cam o treime din total). Sarati si adaugati jumatate din carne deasupra. Acoperiti cu inca un strat varza peste care adaugati condimentele si restul de carne. Adaugati ultimul strat de varza.

Strecurati apa de la prima fierbere si adaugati-o peste compozitia de varza cu carne. Adaugati apa daca nu e suficienta pentru a o acoperi complet si aduceti-o usor la temperatura de fierbere pe care o mentineti, la foc mic, 30 de minute. Adaugati otetul.

Amestecati smantana cu faina si turnati usor in vasul pe care il luati de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit

Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit

Rețeta aceasta mi-a făcut cu ochiul din revista Good Food de multe zile. I-am pus și o etichetă

14 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Cred ca este foarte delicios.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Pacat ca nu sunt poze.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Un deliciu

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      O reteta foarte interesanta.

    • Fara foto

      Crasovan Ruja (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Oare merge si cu varza acra in loc de cea proaspata? Nu mai punem otet in acest caz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 varza
  • 700g carne de porc
  • 300g carne de vita (sau slanina)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • o lingura de paprika
  • tarhon
  • cimbru
  • marar
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de faina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmalute si ardei umpluti ca la mama acasa