Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mic pana cand carnea e gatita pe jumatate.
In acest timp, taiati varza in felii pe care le opariti cu apa fierbinte. In alt vas, suficient de mare pentru ca cuprinde toate ingredientele, prajiti ceapa pana devine aurie. Luati vasul de pe foc si acoperiti ceapa cu un strat de varza (cam o treime din total). Sarati si adaugati jumatate din carne deasupra. Acoperiti cu inca un strat varza peste care adaugati condimentele si restul de carne. Adaugati ultimul strat de varza.
Strecurati apa de la prima fierbere si adaugati-o peste compozitia de varza cu carne. Adaugati apa daca nu e suficienta pentru a o acoperi complet si aduceti-o usor la temperatura de fierbere pe care o mentineti, la foc mic, 30 de minute. Adaugati otetul.
Amestecati smantana cu faina si turnati usor in vasul pe care il luati de pe foc.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii