autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu peste

Lup de mare cu legume si orez negru

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2019

Ingrediente
1 lup de mare, 1 plic condiment lichid cu usturoi pentru marinare, 1 morcov, 1 zucchini, 100 gr ciuperci Enoki, 100 gr mazare, 2-3 cepe verzi, 200 gr orez negru, sare, piper,, ulei

Dificultate: Medie Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid.

Dupa marinare punem in tava de cuptor amestecul de marinare si pestele. Mai adaugam un pahar de apa si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200 gr C, pentru 25 min.

Legumele taiate fasii se pun la sotat in putin ulei. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Orezul negru se fierbe in apa cu sare. Plusul de apa ramas se scurge.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare cu legume si orez negru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri

3 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Scoici de mare cu Emmentaler