lup de mare la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
lup de mare la cuptor

Ingrediente

  • 1 lup de mare la 450-600 gr
  • 2 lime mici
  • 300gr rosi cherry
  • 1 dovlecel zucchini sau dovlecelul nostru
  • sare
  • piper alb macinat
  • ulei masline si 2-3 frunze busuioc proaspat.

Mod de preparare

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa aceea vom lua dovlecelul,rosile cherry si limurile sile vom taia rondele subtiri.Se ia o tigaie de teflon si vom sota pestele pe ambele parti in ulei de masline ,sare si piper,dupa care ii vom indeparta pielea de pe partea pe care vrem sa o imbracam cu lime si rosi cherry.Dupa ce am sotat si indepartat pielea de pe peste tocam busuiocul si il bagam in peste pentru ai da o aroma placuta.Se aseaza rondelele de lime si rosi cherry in forma de solzi pe peste.Pestele se pune pe o tava cu hirtie de copt unsa cu ulei de masline si se baga la cuptor circa 10-15 minute la 180 grade.Dovlecelul si rosile care neau ramas se soteaza si ele cu ulei de masline ,sare ,piper si putin busuioc tocat si se aseaza linga peste ca garnitura.

pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise