Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa aceea vom lua dovlecelul,rosile cherry si limurile sile vom taia rondele subtiri.Se ia o tigaie de teflon si vom sota pestele pe ambele parti in ulei de masline ,sare si piper,dupa care ii vom indeparta pielea de pe partea pe care vrem sa o imbracam cu lime si rosi cherry.Dupa ce am sotat si indepartat pielea de pe peste tocam busuiocul si il bagam in peste pentru ai da o aroma placuta.Se aseaza rondelele de lime si rosi cherry in forma de solzi pe peste.Pestele se pune pe o tava cu hirtie de copt unsa cu ulei de masline si se baga la cuptor circa 10-15 minute la 180 grade.Dovlecelul si rosile care neau ramas se soteaza si ele cu ulei de masline ,sare ,piper si putin busuioc tocat si se aseaza linga peste ca garnitura.
pofta buna.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii