Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai pot fi inlocuite cun un borcan sau o conserva mare de rosii in bulion. Rosiile se pot toca cu un robot manual sau la cutit (nu folositi robot electric, riscati sa le faceti spuma), apoi se pun intr-un castron mare sau un bol si se amesteca cu usturoiul tocat marunt sau cu strivitorul de mujdei, cu uleiul, cu mararul si patrunjelul tocate si se adauga 1/2 cana de apa, sare si piper dupa gust. In castronul cu sosul de rosii se pun ardeii copti intregi. Sosul merge servit cu orice fel de friptura, cartofi prajiti sau chiar numai cu paine. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii