Vinetele se coc la flacara, se curata si se toc cu marunt cu cutitul de lemn, rosiile se coc pe gratar se curata, usturoiul se curata si se face o maioneza, se amesteca intr-un bol toate ingredientele si se omogenizeaza se poate adauga si un pic de apa pentru o mai mare fluidizare! Se potriveste dupa gust ! Se serveste cu ardei copt si cu friptura la gratar de porc , peste sau pui !(daca nu cu paine calda facuta in test !)
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii