autor:

» » Sosuri

Lutica

Autor: marian (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marian (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
vinete, rosii, usturoi,ulei, sare (mai multe rosii!!!)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc la flacara, se curata si se toc cu marunt cu cutitul de lemn, rosiile se coc pe gratar se curata, usturoiul se curata si se face o maioneza, se amesteca intr-un bol toate ingredientele si se omogenizeaza se poate adauga si un pic de apa pentru o mai mare fluidizare! Se potriveste dupa gust ! Se serveste cu ardei copt si cu friptura la gratar de porc , peste sau pui !(daca nu cu paine calda facuta in test !)
Daca ti-a placut reteta noastra "Lutica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

8 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • vinete
  • rosii
  • usturoi,ulei
  • sare (mai multe rosii!!!)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Cirese trase prin ciocolatã cu înghetatã de iaurt si fructe de pãdure