Fasolea o cureţi, o tai în două, o speli şi o laşi să se scurgă de apă. Cureţi şi ceapa, şi morcovii, tai ceapa solzişori, dai morcovii pe răzătoarea mare şi le căleşti împreună cu fasolea 10-15 minute, la foc mic. Cureţi cartofii de coajă, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi laşi la scurs deoparte. Într-o cratiţă pui un rând de cartofi, apoi unul de fasole călită până le termini. Torni apă mai mult de jumătate de cratiţă şi laşi mâncarea pe foc iute până începe să fiarbă. Apoi dai focul mic ca să se înăbuşe. Cu 5 minute înainte să iei cratiţa de pe foc, adaugi smântâna sau maioneza şi verdeaţa tăiată mărunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii