Baconul se taie fasii subtiri.
Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari.
Macaroanele se rup bucati potrivite, in doua sau trei, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se pun la scurs, se trec sub jet de apa rece si se freaca cu ulei de masline.
Se pune unt si ulei de masline la incins intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga bucatile de bacon, se asezoneaza cu sare si piper.
Dupa cateva minute se adauga pastele si se amesteca cu ceapa si baconul, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga mararul tocat marunt.
Preparatul se pune pe un platou, cat este fierbinte se presara cu casaval ras si patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii