Se pune margarina la topit si cind e bine incinsa se pune baconul,cind a luat un pic de culoare se pune smintina si cit iei cu trei degete brinza.Se da doua trei clocote pina devine densa.Intre timp punem macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare,dupa gust.Cind sunt gata le scurgem bine si le punem peste sosul pregatit,putem pipara un pic si eu ii presar si un pic de cimbru amestecat cu tarhon,ii da o aroma speciala,si binenteles adaugam restul de brinza.Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii