Se pun macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare dupa aceia se pune salamul sau slanina la prajit , se pune oala cu macaroanele pe foc se pune branza hochland si se freaza branza si se amesteca pana se topeste branza si cand puneti branza puneti si salamul taiat cuburi prajit sau slanina si putin ulei cum s-a prajit slanina si salamul.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii