autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
-o punga de macaroane, -o cutie de branza hochland, -sare, -salam sau slanina

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare dupa aceia se pune salamul sau slanina la prajit , se pune oala cu macaroanele pe foc se pune branza hochland si se freaza branza si se amesteca pana se topeste branza si cand puneti branza puneti si salamul taiat cuburi prajit sau slanina si putin ulei cum s-a prajit slanina si salamul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu branza si stafide

Macaroane cu branza si stafide

Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
MACAROANE CU BRANZA

MACAROANE CU BRANZA

Macaroanele fierte,strecurate se pun intr-o cratita cu unt fierbinte si se mai fierb putin la foc

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -o punga de macaroane
  • -o cutie de branza hochland
  • -sare
  • -salam sau slanina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fusili cu sos de rosii si busuioc