Autor:
bogdan (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 martie 2011
Ingrediente
-o punga de macaroane, -o cutie de branza hochland, -sare, -salam sau slanina
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se pun macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare dupa aceia se pune salamul sau slanina la prajit , se pune oala cu macaroanele pe foc se pune branza hochland si se freaza branza si se amesteca pana se topeste branza si cand puneti branza puneti si salamul taiat cuburi prajit sau slanina si putin ulei cum s-a prajit slanina si salamul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa
0 voturi
0 comentarii
20 min
Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.Se
16 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
bogdan (Chef de cuisine):
Foarte bune