Se pun macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare dupa aceia se pune salamul sau slanina la prajit , se pune oala cu macaroanele pe foc se pune branza hochland si se freaza branza si se amesteca pana se topeste branza si cand puneti branza puneti si salamul taiat cuburi prajit sau slanina si putin ulei cum s-a prajit slanina si salamul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii