Autor:
Ramona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 octombrie 2009
Ingrediente
o punga de 500 g macaroane, 200 g branza telemea, 300 g branza sarata burduf sau branza preparata in casa din cas de oi, putin ulei, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Se da branza pe razatoarea mare.
Se ia o cratita, se pune putin ulei si se incinge. Se pun macaroanele, se amestece bine, apoi se pune branza. Se mai amesteca usor si se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa
0 voturi
0 comentarii
20 min
Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe
13 voturi
6 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009
APETISANT.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009
Exact.O bunatate...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
O bunatate...