autor:

Ramona

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 octombrie 2009

Ingrediente
o punga de 500 g macaroane, 200 g branza telemea, 300 g branza sarata burduf sau branza preparata in casa din cas de oi, putin ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Se da branza pe razatoarea mare.
Se ia o cratita, se pune putin ulei si se incinge. Se pun macaroanele, se amestece bine, apoi se pune branza. Se mai amesteca usor si se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu ceapa si branza de oi

Macaroane cu ceapa si branza de oi

Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe

13 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
macaroane cu branza

macaroane cu branza

Intr-un castron maricel se amesteca bine branza de vaci, cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare,

10 voturi    5 comentarii
30 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentina (Bucatar) , 12 iulie 2010

    super,simplu si gustos

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Eu le pun in cratita cu unt sau margarina nu cu ulei mai pun si un ou si dau la cuptor. Un deliciu!

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    bune insa eu pun si ou si le introduc la cuptor sunt un desert gustos si usor de facut dar cred ca aceasta este o alta reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • o punga de 500 g macaroane
  • 200 g branza telemea
  • 300 g branza sarata burduf sau branza preparata in casa din cas de oi
  • putin ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Valentina (Bucatar)

super,simplu si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fusilli cu ton si rosii cherry
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide