autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza de vaci si sunca

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
400 g macaroane scurte, sare, 4 linguri de smantana, 250 g branza de vaci, 4 galbenusuri, 200 g sunca fiarta (un mezel preferat), piper, 1 legatura de ceapa verde., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

* Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se strecoara, se lasa sa se scurga si se amesteca cu smantana.
* Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile si sunca taiata subtire, si se adauga peste macaroanele fierbinti. Se sareaza, se pipereaza, se presara deasupra cu ceapa verde taiata in ineluse subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza de vaci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu branza si speck

Focaccia cu branza si speck

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare

Pentru inceput, punem la fiert apa pentru paste. Apoi intr-o tigaie cu ulei incins prajim usturoiul

16 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g macaroane scurte
  • sare
  • 4 linguri de smantana
  • 250 g branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 200 g sunca fiarta (un mezel preferat)
  • piper
  • 1 legatura de ceapa verde.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mini-rulouri cu cremvursti