autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza de vaci si sunca

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
400 g macaroane scurte, sare, 4 linguri de smantana, 250 g branza de vaci, 4 galbenusuri, 200 g sunca fiarta (un mezel preferat), piper, 1 legatura de ceapa verde., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

* Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se strecoara, se lasa sa se scurga si se amesteca cu smantana.
* Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile si sunca taiata subtire, si se adauga peste macaroanele fierbinti. Se sareaza, se pipereaza, se presara deasupra cu ceapa verde taiata in ineluse subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza de vaci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pasticcio di fusilli

Pasticcio di fusilli

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit

9 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g macaroane scurte
  • sare
  • 4 linguri de smantana
  • 250 g branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 200 g sunca fiarta (un mezel preferat)
  • piper
  • 1 legatura de ceapa verde.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu legume si sos alb