autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu branza de vaci si sunca

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
400 g macaroane scurte, sare, 4 linguri de smantana, 250 g branza de vaci, 4 galbenusuri, 200 g sunca fiarta (un mezel preferat), piper, 1 legatura de ceapa verde., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

* Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se strecoara, se lasa sa se scurga si se amesteca cu smantana.
* Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile si sunca taiata subtire, si se adauga peste macaroanele fierbinti. Se sareaza, se pipereaza, se presara deasupra cu ceapa verde taiata in ineluse subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza de vaci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Broccoli & Cartof

Pizza Broccoli & Cartof

In doua olicioare se pun carofii taiati cubulete, si brocoli taiati buchetele la cartofi se pune

3 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Paste si pizza
PAPPARDELLE CU SOS DE SPANAC

PAPPARDELLE CU SOS DE SPANAC

Se coace usturoiul intreg la cuptor 15-20 min sa se inmoaie.Se fierb pastele conform instructiunilor

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g macaroane scurte
  • sare
  • 4 linguri de smantana
  • 250 g branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 200 g sunca fiarta (un mezel preferat)
  • piper
  • 1 legatura de ceapa verde.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu chiftelute