Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat de mici si, se incearca, egale.
Se pune slaninuta la prajit. Macaroanele se spala cu apa calda si se rastoarna peste slaninuta dupa ce aceasta a devenit crocanta. Se amesteca si apoi se adauga branza. Se amesteca pana se topeste branza.
Se servesc cu smantana din belsug!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii