Macaroane cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de macaroane
  • 300g de branza telemea (nu foarte sarata)
  • o bucatica de jumatate de palma de slaninuta
  • o punga de 250ml de smantana
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroane in mod obisnuit, dupa indicatiile de pe punga. Se razuieste branza, de preferat pe razatoarea mica. Se taie slaninuta cuburele cat de mici si, se incearca, egale.

Se pune slaninuta la prajit. Macaroanele se spala cu apa calda si se rastoarna peste slaninuta dupa ce aceasta a devenit crocanta. Se amesteca si apoi se adauga branza. Se amesteca pana se topeste branza.

Se servesc cu smantana din belsug!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise