Macaroane cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu carne

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane nr.6
  • 500 gr carne de vita tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi rasi
  • 1/2 ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 500 gr rosii facute in blender
  • 2 linguri pasta tomate
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 cana cascaval ras
  • Apa

Mod de preparare

Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata si sotam pentru cateva minute amestecand mereu. Adaugam rosiile si pasta tomate , sare, piper si putina apa si fierbem la foc mediu pentru 30 de minute. In alta cratita punem apa cu sare si punem la fiert. Adaugam macaroanelesi fierbem 9-12 minute. Amestecam macaroanele cu sos si cascaval ras

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi