Macaroane cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu carne

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane nr.6
  • 500 gr carne de vita tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi rasi
  • 1/2 ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 500 gr rosii facute in blender
  • 2 linguri pasta tomate
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 cana cascaval ras
  • Apa

Mod de preparare

Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata si sotam pentru cateva minute amestecand mereu. Adaugam rosiile si pasta tomate , sare, piper si putina apa si fierbem la foc mediu pentru 30 de minute. In alta cratita punem apa cu sare si punem la fiert. Adaugam macaroanelesi fierbem 9-12 minute. Amestecam macaroanele cu sos si cascaval ras

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise