Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata si sotam pentru cateva minute amestecand mereu. Adaugam rosiile si pasta tomate , sare, piper si putina apa si fierbem la foc mediu pentru 30 de minute. In alta cratita punem apa cu sare si punem la fiert. Adaugam macaroanelesi fierbem 9-12 minute. Amestecam macaroanele cu sos si cascaval ras

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii