autor:

adina  vasile

» » Mancaruri cu carne

Macaroane cu carne tocata

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Ingrediente
carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce carnea este calita se adauga cam 1/2 sticla de bulion.Separat se fiert macaroanele in apa cu putina sare atat cat va este indicat pe punga.Dupa ce sunt bine fierte se scurg si se clatesc.Se amesteca cu carnea si se dau pentru aprox 15-30 minute la cuptor. Se pot servi si cu parmezan ras deasupra.Spor la treaba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pastitsio (macaroane cu carne tocata )

Pastitsio (macaroane cu carne tocata )

-se fierb macaroanele se strecoara se aseaza in tava unsa cu ulei si se agauga putin ulei peste macaroane

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alina

    Alina (Chef de cuisine):

    Am testat si aceasta reteta ,a esit o mare ,mare bunatate ,nu am adaugat nimic in plus ,am facut exact asa cum este indicat in reteta , a fost foarte usor de pregatit si plus la asta repede,de ceva timp gatesc cu voi si sunt foarte multumita,multumesc frumos..

  • George (Bucatar sef):

    Am facut si eu si au iesit foarte, foarte bune Daca nu le mancam pe toate va aratam si poze !!!! Multumesc mult pentru reteta. tin sa precizez ca sunt baiat si am 21 de ani, merci inca o data, chiar nu stiam ce sa gatesc. Mi-ati fost de mare ajutor.

  • 4 comentarii

  • Ioana Margarint , 18 iunie 2014

    gustoase

  • Stana Ileana Maria , 10 aprilie 2014

    sunt delicioase

  • mira (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Niste condimente (cimbru, busuioc) ar da mai multa savoare. Oricum este buna!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Dupa ingredeintele din poza se vede ca esti in Italia.Fara nici un dubiu,dar nu cred ca ai vazut acolo ca se clatesc pastele.Cu siguranta nu ai vazut pentru ca nu exista asa ceva,mai ales la italieni.Si inca ceva,sucul cu carne macinata se fierbe cel putin 1 ora la foc mic.In fierberea lenta sta tot secretul sucul.Si daca mai pui si un pahar de vin inainte sa pui sucul de rosii iese o minunatie,dar...........fara sa clatesti pastele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Raporteaza reteta

Retete
de adina vasile
Salata de beouf

Salata de beouf

Morcovii si cartofii se fierb, se taie cubulete mici si se amesteca cu mazarea, cu castavetii si

15 voturi    1 comentariu
40 min
Salate de legume
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb si se taie pe lung. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia

14 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se spala, se unge cu ulei, sare si se pune pe o sticla de bere care se umple cu apa. Se

22 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

mira (Chef de cuisine)

Niste condimente (cimbru, busuioc) ar da mai multa savoare. Oricum este buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE