Se incinge cuptorul la 220°C si se unge cu ulei o forma mare de budinca. Se fierb macaroanele 3 minute in apa cu sare, se adauga mazarea congelata si se lasa sa fiarba impreuna cu pastele pana ce acestea sunt “al dente”. Rosiile spalate se taie in doua, bulbii de praz curatati se taie rondele, iar Mozzarella - felii subtiri. Se scurg macaroanele si mazarea si se amesteca imediat cu smantana. Se adauga rosiile, prazul si boabele de porumb (scurse), se gusta de sare si piper si se toarna compozitia in forma. Deasupra se asaza feliile de Mozzarella si se baga la cuptor. Se lasa budinca circa 5 minute sa se rumeneasca putin si se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii