autor:

MARIA

» » Paste si pizza

macaroane cu nuci

Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg macaroane, 300 gr miez de nuca, 200 gr unt, 250 gr zahar, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se introduc macaroanele rupte in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 30 min.Dupa ce au fiert,se scot,si se strecoara si se spala in apa rece.Se pastreaza putin la cald ,apoi se stropesc cu untul fiebinte si se tin la cuptor.Miezul de nuca se marunteste si se amesteca cu zaharul.Cand macaroanele sunt bine gratinate,se scot din cuptor,se portioneaza,iar la servire se adauga nucile.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Rigatoni cu ton proaspat

Rigatoni cu ton proaspat

se taie tonul cubulete potrivite se pune in tigaie cu un catel de usturoi si o bucativa de ceapa

4 voturi    12 comentarii
15 min
Paste si pizza
LASAGNE

LASAGNE

Se face sosul rosu,asa: ceapa,taiata f. marunt,se caleste putin,in ulei de masline(cele 4-5 linguri);se

28 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg macaroane
  • 300 gr miez de nuca
  • 200 gr unt
  • 250 gr zahar
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane cu carnati, smantana si cascaval