autor:

MARIA

» » Paste si pizza

macaroane cu nuci

Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg macaroane, 300 gr miez de nuca, 200 gr unt, 250 gr zahar, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se introduc macaroanele rupte in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 30 min.Dupa ce au fiert,se scot,si se strecoara si se spala in apa rece.Se pastreaza putin la cald ,apoi se stropesc cu untul fiebinte si se tin la cuptor.Miezul de nuca se marunteste si se amesteca cu zaharul.Cand macaroanele sunt bine gratinate,se scot din cuptor,se portioneaza,iar la servire se adauga nucile.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Iuliana (cu cascaval)

Pizza Iuliana (cu cascaval)

Se pune malaiul, apa si sarea inainte de a o da la o parte se aseaza parizerul taiat cubulete si

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Aluatul: Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam aluatul 20 de minute pe masa de

1 vot    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg macaroane
  • 300 gr miez de nuca
  • 200 gr unt
  • 250 gr zahar
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu ton si rosii cherry