Macaroane cu rosii si morcovi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g macaroane,
  • 200 g sunca de Praga (taiata felii),
  • 3 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • 400 g macaroane scurte,
  • 400 g rosii,
  • 1/2 legatura busuioc verde.

Mod de preparare

Morcovii spalati si curatati de coaja se taie rondele, iar sunca se taie fasii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc putin morcovii. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ei zeama de legume si se lasa sa dunstuiasca - cu capac - circa 10 minute. Se fierb macaroanele \"al dente\" in apa cu sare, iar rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca morcovii, rosiile, fasiile de sunca si busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si apoi se incorporeaza macaroanele. Inainte de a le servi, se pot presara cu parmezan (cascaval) ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor