autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu rosii si morcovi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g macaroane, , 200 g sunca de Praga (taiata felii), , 3 linguri ulei, , sare, , piper, , 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 400 g macaroane scurte, , 400 g rosii, , 1/2 legatura busuioc verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii spalati si curatati de coaja se taie rondele, iar sunca se taie fasii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc putin morcovii. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ei zeama de legume si se lasa sa dunstuiasca - cu capac - circa 10 minute. Se fierb macaroanele \"al dente\" in apa cu sare, iar rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca morcovii, rosiile, fasiile de sunca si busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si apoi se incorporeaza macaroanele. Inainte de a le servi, se pot presara cu parmezan (cascaval) ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu rosii si morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete carbonara reţetă in stilul meu

Spaghete carbonara reţetă in stilul meu

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă: Adaugam intr-o oala apa cu sare si o linguritza ulei

2 voturi    0 comentarii
23 min
Paste si pizza
Paste Chicken Alfredo

Paste Chicken Alfredo

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g macaroane
  • 200 g sunca de Praga (taiata felii)
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 400 g macaroane scurte
  • 400 g rosii
  • 1/2 legatura busuioc verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasagna cu paste de casa si sos bechamel