autor:

Torok Ana-Maria

» » Mancaruri cu carne

Macaroane cu sos de carne

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
un pachet de macaroane,500 g carne de porc,ulei,o ceapa mare,boia,4-5 catei de usturoi, de patrunjel,o feliutza de ardei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa taiata marunt la calit.cand se rumeneste putin se pune carnea taiata bucatele,se amesteca putin,se adauga putina boia si se stinge cu 2 cani de apa...se lasa la fiert la foc mic...se adauga patrunjelul,feliutza de ardei,cateii de usturoi taiate marunt si se pune sare dupa gust.se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea..dak scade apa si nu e fiarta carnea si mai adauga apa peste si se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea.
intre timp se pun macaroanele la fiert...cand sunt agta amandoua se pune sosul pregatit peste macaroane.
pofta buna!

P.S:in loc de macarone se poate servi si cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Rulada de porc si legume

Rulada de porc si legume

Muschiuletul de porc, se imparte pe jumatate, fara a se taia si se bate bine cu ciocanul de snitele

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • un pachet de macaroane,500 g carne de porc,ulei,o ceapa mare,boia,4-5 catei de usturoi, de patrunjel,o feliutza de ardei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Galantina de pui/cu garnitura