autor:

Torok Ana-Maria

» » Mancaruri cu carne

Macaroane cu sos de carne

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
un pachet de macaroane,500 g carne de porc,ulei,o ceapa mare,boia,4-5 catei de usturoi, de patrunjel,o feliutza de ardei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa taiata marunt la calit.cand se rumeneste putin se pune carnea taiata bucatele,se amesteca putin,se adauga putina boia si se stinge cu 2 cani de apa...se lasa la fiert la foc mic...se adauga patrunjelul,feliutza de ardei,cateii de usturoi taiate marunt si se pune sare dupa gust.se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea..dak scade apa si nu e fiarta carnea si mai adauga apa peste si se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea.
intre timp se pun macaroanele la fiert...cand sunt agta amandoua se pune sosul pregatit peste macaroane.
pofta buna!

P.S:in loc de macarone se poate servi si cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Mâncare rece de iepure cu măsline

Mâncare rece de iepure cu măsline

Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se

5 voturi    0 comentarii
4h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • un pachet de macaroane,500 g carne de porc,ulei,o ceapa mare,boia,4-5 catei de usturoi, de patrunjel,o feliutza de ardei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
friptura cu legume la cuptor