intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa taiata marunt la calit.cand se rumeneste putin se pune carnea taiata bucatele,se amesteca putin,se adauga putina boia si se stinge cu 2 cani de apa...se lasa la fiert la foc mic...se adauga patrunjelul,feliutza de ardei,cateii de usturoi taiate marunt si se pune sare dupa gust.se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea..dak scade apa si nu e fiarta carnea si mai adauga apa peste si se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea.
intre timp se pun macaroanele la fiert...cand sunt agta amandoua se pune sosul pregatit peste macaroane.
pofta buna!
P.S:in loc de macarone se poate servi si cu pireu de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii