1. Se dezgheata spanacul conform indicatiilor inscrise pe ambalaj (daca e proaspat, se spala si se aleg frunzele), se lasa sa se scurga (frunzele proaspete se dau in 2-3 clocote, in apa sarata) si se taie ca taiteii. Se pun la fiert macaroanele in apa sarata, fara sa se inmoaie prea tare (“al dente”). 2. Se curata usturoiul si se taie in feliute subtiri. Se taie sunculita afumata in fasii, care se calesc in untdelemnul incins. Se scot afara si se pune sa se caleasca mai intai usturoiul, apoi spanacul. Se sareaza, se pipereaza, se lasa spanacul sa dea cateva clocote in sucul sau. 3. Se strecoara macaroanele si se amesteca cu spanacul si jumatate din cascavalul ras. Se gusta de sare, piper, se pune zeama de lamaie. Se presara deasupra restul de cascaval si sunculita prajita. (La alegere, o data cu sunca se poate praji si un pumn de alune usor zdrobite.)
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii