autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 500 g macaroane scurte, , 1/4 cana untdelemn de masline, , 2 catei de usturoi zdrobiti, , 200-250 g ton scos din conserva si bine scurs, , 2 linguri de unt, , 1/2 cana suc de lamaie, , 2 linguri capere tocate marunt (facultativ), , 1/2 ardei iute tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun macaroanele in apa clocotita si se lasa sa fiarba „al dente” (sa nu fie prea moi).
Se incinge untdelemnul intr-o tigaie si se pune usturoiul zdrobit. Se lasa un minut sa se caleasca, apoi se pune tonul, faramitat cu furculita, si se lasa doua minute pe foc. Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca, se lasa sa se infierbante pe foc mic. Se strecoara macaroanele, se scurg bine si se servesc cu sosul de ton.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne Rigati cu legume

Penne Rigati cu legume

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa

6 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Fusili cu brinza la cuptor

Fusili cu brinza la cuptor

Se fierb in apa cu sare macaroanele, conform indicatiilor de pe pachet. Se pun la scurs. Separat,

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 500 g macaroane scurte
  • 1/4 cana untdelemn de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 200-250 g ton scos din conserva si bine scurs
  • 2 linguri de unt
  • 1/2 cana suc de lamaie
  • 2 linguri capere tocate marunt (facultativ)
  • 1/2 ardei iute tocat marunt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
CRATICIOARA CU SURPRIZE