Se pun macaroanele in apa clocotita si se lasa sa fiarba „al dente” (sa nu fie prea moi).
Se incinge untdelemnul intr-o tigaie si se pune usturoiul zdrobit. Se lasa un minut sa se caleasca, apoi se pune tonul, faramitat cu furculita, si se lasa doua minute pe foc. Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca, se lasa sa se infierbante pe foc mic. Se strecoara macaroanele, se scurg bine si se servesc cu sosul de ton.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii