Se pun macaroanele in apa clocotita si se lasa sa fiarba „al dente” (sa nu fie prea moi).
Se incinge untdelemnul intr-o tigaie si se pune usturoiul zdrobit. Se lasa un minut sa se caleasca, apoi se pune tonul, faramitat cu furculita, si se lasa doua minute pe foc. Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca, se lasa sa se infierbante pe foc mic. Se strecoara macaroanele, se scurg bine si se servesc cu sosul de ton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii