autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Macaroane gratinate

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g macaroane, , 200 g cascaval ras, , 300 ml lapte, , 250 ml frisca nebatuta (smantana subtire), , 20 g unt, , 1 varf de cutit nucsoara rasa, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti la fiert apa (multa) cu sare si, cand da in clocot, introduceti macaroanele. Fierbeti intr-o cratita laptele cu frisca (smantana) dupa care varsati amestecul intr-un castron mai mare. Condimentati cu sare, piper si nucsoara. Cand macaroanele sunt fierte al dente, scurgeti-le si rasturnati-le in castron, incorporati jumatate din cascavalul ras si amestecati bine de tot. Incingeti cuptorul, ungeti cu unt o forma de budinca, puneti in ea macaroanele cu sos, acoperiti-le cu restul de cascaval ras si bagati-le la cuptor. Lasati-le 20 de minute sa se rumeneasca frumos si serviti-le fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitsio

Pastitsio

1.Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au

3 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Bavette cu dovlecei si ciuperci

Bavette cu dovlecei si ciuperci

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc

9 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g macaroane
  • 200 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • 250 ml frisca nebatuta (smantana subtire)
  • 20 g unt
  • 1 varf de cutit nucsoara rasa
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Canneloni cu ricota si spanac