Macaroane la tava

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Macaroane la tava

Ingrediente

  • 300g macaroane(sunt cele lungi ca spaghetele dar mai groase)
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 150g cascaval
  • 200g sunca
  • sare
  • piper
  • ulei si pesmet pentru tava.

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei(sa nu se lege intre ele). Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate si deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor