Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei(sa nu se lege intre ele). Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate si deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii