autor:

Czompa

» » Paste si pizza

Macaroane la tava

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
300g macaroane(sunt cele lungi ca spaghetele dar mai groase), 3 oua, 150g smantana, 150g cascaval, 200g sunca, sare, piper, ulei si pesmet pentru tava.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei(sa nu se lege intre ele). Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate si deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

24 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Paste cu carnat si smantana

Paste cu carnat si smantana

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma

4 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte gustoase!

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    imi place aceasta reteta...o fac si eu din cand in cand.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Ce apetisanta prezentare!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Interesanta reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 300g macaroane(sunt cele lungi ca spaghetele dar mai groase)
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 150g cascaval
  • 200g sunca
  • sare
  • piper
  • ulei si pesmet pentru tava.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu ragu