Macaroane simple

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macaroane simple

Ingrediente

  • - Un pachet de macaroane (la dorinta),
  • - 500gr carne de vita (tocata marunt),
  • - 2 linguri pasta de rosii,
  • - o capatina de usturoi, tocata sau data prin razatoare mica,
  • - o ceapa medie, taiata cubulete mici,
  • - o lingurita de paprica, cimbru salbatic (in amman se numeste zatar farisi), pudra de coriandru, putin chiper negru, oregano, busuioc uscat, putina pudra de rosemary, sare dupa gustul fiecarui,
  • - ulei de masline.

Mod de preparare

- Se pun macaroane la fiert in apa ce fierbe, care am sarat-o un pic si am pus 2 linguri de ulei de masline. Se firb dupa instructiunea de pe pachet.

- in ulei de masline se prajeste ciapa si usturoiul, treptat se adauga condimentele, se adauga carne tocata, pasta de rosii. Lasam sa se prajeasca cca5-7 min, dupa care adaugam zeama in care au fiert macaroanele. Adaugam acea zeama...depinde de consistenta doriti sa va fie sosul. Cind da in fiert se pun macaroanele, se amesteca bine si se lasa un pic pentru a se imbiba cu aroma sosului.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise