Ingrediente
- Un pachet de macaroane (la dorinta),, - 500gr carne de vita (tocata marunt),, - 2 linguri pasta de rosii,, - o capatina de usturoi, tocata sau data prin razatoare mica,, - o ceapa medie, taiata cubulete mici,, - o lingurita de paprica, cimbru salbatic (in amman se numeste zatar farisi), pudra de coriandru, putin chiper negru, oregano, busuioc uscat, putina pudra de rosemary, sare dupa gustul fiecarui,, - ulei de masline.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
15 voturi
Mod de preparare
- in ulei de masline se prajeste ciapa si usturoiul, treptat se adauga condimentele, se adauga carne tocata, pasta de rosii. Lasam sa se prajeasca cca5-7 min, dupa care adaugam zeama in care au fiert macaroanele. Adaugam acea zeama...depinde de consistenta doriti sa va fie sosul. Cind da in fiert se pun macaroanele, se amesteca bine si se lasa un pic pentru a se imbiba cu aroma sosului.
Pofta buna!